Skip to main content

Nico Tol

Nico Tol (1979) is geboren en getogen in Volendam, is getrouwd en heeft 2 kinderen. Als fanatiek turntalent had Nico op jonge leeftijd al een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam.

Na een studie van 4 jaar aan de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie behaalde hij zijn BSc (Bachelor of Science). Vervolgens studeerde hij, naast z’n baan als fysiotherapeut, 6 jaar aan het Osteopathie College Sutherland in Amsterdam.

Nico is geregistreerd bij de Nederlandse Osteopathie Federatie. De NOF is erkend als kwaliteitsregister door de Nederlandse zorgverzekeraars.

Martijn Stoll

Ik ben Martijn Stoll en ik ben opgegroeid in West-Friesland. Na mijn studie fysiotherapie werkte ik als fysiotherapeut in Amerika en als bedrijfsfysiotherapeut bij ABN AMRO. Daarna had ik 19 jaar lang een fysiopraktijk in vissersdorp Egmond aan Zee. Ondertussen rondde ik mijn studie Osteopathie af bij College Sutherland in Amsterdam. Sinds 2017 werk ik als osteopaat in mijn eigen praktijk in Alkmaar.

Martijn is geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO). De NRO is erkend als kwaliteitsregister door de Nederlandse zorgverzekeraars. (en dan NRO als hyperlink naar de website van het NRO, zoals dat ook in mijn stukje is maar dan van het NOF)

Noor Köhne

Ik ben Noor Köhne en ik zie ernaar uit om op de zaterdagen bij Nico Tol Osteopathie te kunnen behandelen. Als musicus en Alexandertechniekleraar (houding en ademhaling) heb ik tientallen jaren spelend en onderzoekend ervaren hoe complex en fantastisch het functioneren van de mens is. Als osteopaat begon ik aan de hand van weefsels te voelen, te begrijpen en te duiden wat er bij een ander speelt. Ik zoek bij iedere patiënt naar nieuwe wegen voor herstel van gezondheid.

Graag ga ik mét u aan de gang om het functioneren te optimaliseren. Wanneer er verandering optreedt en u voelt dat er weer nieuwe mogelijkheden zijn, ben ik heel tevreden. Noor is geregistreerd bij het Nederlandse Register voor Osteopathie (NRO). De NRO is erkend als kwaliteitsregister door de Nederlandse zorgverzekeraars. (en dan NRO als hyperlink naar de website van het NRO, zoals dat ook in mijn stukje is maar dan van het NOF)

Onze klanten aan het woord

Reviews

Zeer goed geholpen door Nico Tol Osteopathie. De osteopaten zijn deskundig en luisteren goed naar je klachten. Uit 1 behandeling kwam al mega veel resultaat, waardoor je niet aan het lijntje wordt gehouden.

Margret

Mijn vrouw en ik zijn beide onder behandeling geweest voor hoofdpijn klachten. Mijn vrouw had het vele malen erger dan ik (dagelijkse migraine) maar beide zijn we nu al een hele tijd pijnvrij!

Camiel

Ik ben zeer tevreden over Nico Tol Osteopathie. Als actieve breakdancer en fitnessliefhebber vraag ik veel van mijn lichaam, en wanneer ik merk dat er iets niet helemaal goed zit, weet ik dat Nico dit weer kan oplossen.

Ramon

Ik kwam bij Nico Tol Osteopathie met darmklachten, veel buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en opgeblazen gevoel. Heel bijzonder om te zien dat hij goed onderzocht welke lichaamsdelen met elkaar verbonden zijn. Ik ben erg tevreden met de behandelingen, de fijne gesprekken en de hulp!

Kirsten

Nico is een fijne man, die alles op alles zet om de oorzaak van je probleem te vinden. Wat uiteindelijk bij mij is gelukt. Hij blijft goed up to date door de cursussen die hij structureel volgt.

Minke

Tranen in m'n ogen van geluk sinds dat Nico Tol Osteopathie mij meerdere keren wist te verlossen van vage klachten die ik al een tijdje had. Ik kan het iedereen aanraden, ook zonder klachten preventief.

Klaas